Uncategorized

KLEDING KAST OPRUIMEN – RACHEL KROMDIJK

1474788479_maxresdefault.jpgHier in de beschrijving staat alle informatie van wat op beeld is langs gekomen!

Ten eerste als je denkt wat is dat veeg geluid op de achtergrond? dat is mijn moeder die opeens zo nodig de tuin moest glad vegen..

De kast is al van heel wat jaren terug ik zou niet weten waar mijn ouders die gekocht hebben. Ik denk toen ook gewoon van de IKEA maar die staat er al meer dan 20 jaar. Bij de Ikea hebben ze erg mooie kasten.

Stap 1: haal eerst alle kleding eruit
Stap 2: Zoek de kleding uit die weg kan en verkoop die of doe de kleding naar een goed doel.
Stap 3: Haal een natte doek door de kast heen en zorg dat alle planken schoon zijn.
Stap 4: Neem gewoon afscheid van de kleding die je vroeger te gek vond, dat geeft een heerlijk gevoel want dan heb je alleen nog maar kleding in je kast die je echt draagt en er is weer ruimte voor nieuwe kleding!
Stap 5: Koop nooit te kleine broeken als je daar nog ooit in wil passen want als je niet afvalt baal je alleen maar meer van het feit dat je ze gekocht heb!
Stap 6: Laat de planken ondertussen drogen en ga stapeltjes maken, zorg dat de broeken bovenin liggen die kan je van de voorkant goed zien en dan zo snel pakken!
Stap 7: Dan de vesten en die moeten wel wat overzichtelijker liggen.
Stap 8: Zorg dat je planken niet te zwaar worden.. mijn planken zijn al regelmatig naar beneden gevallen en dan lag alles weer overhoop.
Stap 9: De witte shirts zijn altijd handig om op één stapel te houden.
Stap 10: De vestjes kan je ook mooi op een stapel leggen op de plank van de shirts.
Stap 11: Als je geen ruimte heb voor zomer én winterkleding doe dan net als ik een grote plastic bak vol leggen met kleding die naar de zolder kan! Dat bespaard je ook een hoop ruimte in de kast! Doe hier alleen de dingen in die je echt niet meer draagt in de winter.
Stap 12: Zorg dat je altijd verschillende kleuren topjes in de kast houd, die kan je altijd onder een blazer of vest dragen!
Stap 13: Mijn nichtje heb ik erg blij kunnen maken met veel rotzooitjes zoals make-up die ik niet gebruik!
Stap 14: Alles een plekje geven en dan goed bijhouden en het netjes houden!
Stap 14: Houd je bureau altijd zo glad mogelijk en hou overzicht.

Het canvasdoek heeft mijn vriend op herinneringoplinnen.nl gekocht voor zo’n €40,00 dus dat valt erg mee voor zo’n groot Canvas doek! Kussens zijn van de IKEA.

De blouse die ik in het begin draag is van forever21, de top die ik daarna draag is van een winkeltje uit Gorinchem. Het shortje is van de coolcat maar er is tandpasta op gekomen wat er niet meer uitgaat maar goed het is een heerlijke slaap short.

Heb je vragen? Stuur mij dan een mail naar: Rachelkromdijk@gmail.com
________________________________________________________________________

Ik ben Rachèl Kromdijk, 22 jaar en woon in een klein gezellig dorpje. Mijn liefde voor beauty en make-up is dit jaar echt enorm gegroeid. Ik heb er zelfs een grote make-up kast voor moeten aanschaffen. Ik wilde mijn interesses en tips graag delen dus ik begon als eerst met een blog: www.Rachelkromdijk.nl hier komt iedere dag een artikel op online.

Daar kwamen de volgers niet echt vanzelf en ik wilde meer.. toen begon ik een Youtube kanaal waar jij nu op zit. Hierop komen shoplogs, reviews, opruim video’s, make-up tutorials, vlogs en nog veel meer video’s voorbij. Abonneren is natuurlijk gratis en wil jij mij een vraag stellen dat kan gewoon door een e-mail naar het volgende adres te sturen: Rachelkromdijk@gmail.com.

Heel veel plezier op mijn kanaal en vergeet vooral niet te reageren!

source

12 comments

  1. Lorraine Joseph

    ik had hetzelfde probleem een paar jaar geleden. Toen kreeg ik rondingen en ging ook van 36 naar 38. En nu heb ik toch wel een stabiel maatje. Maar ik heb toch zoiets van hoe lang blijft die maat nog. Maar leuke stijl heb je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *